Wednesday, April 30, 2008

2 Alam Punya Olang

“Bapuk ada kelasssss lah... “

Hmmm...aku seorang saja perasaan kot

Aku sebenarnya tak suka bapuk, ye lah budak kampung mana tahu apa benda sangat, no class lah katakan sebab tak suka bapuk. Yang aku biasa dengar orang yang jenis gila lubang dengan gunung tahan ne, akan mencari barang original macam perempuan melayu terakhir atau pun kalu tak ada pilihan, tak dapat yang original, tiruan pun jadilah yang pentingnya diorang dapat lepaskan hajat di hati gan dapat cuba kekuatan kuasa kuda diorang neee,biasanya syurga yang akan dituju Chow Kit, Lorong Haji taib

“Hello kawan mau barang ka?”
“Mahu ape?, ibu ayam? anak bapuk?”
“ Lu tunjuk jee, servis punya baik lu akan rasa”
“ tara caya lu hulur RM30 untuk 2 alam... RM70 amoi manis”

Yang suka bapuk akan keluar di malam hari selepas seharian mengumpul tenaga atau kekuatan macam kuda ni yang aku kata. kalu aku ada pisau aku tak akan guna tapi kalu lah aku ada kuasa veto untuk menjatuhkan hukuman, aku nak diorang ni kena minum air sabun sampai kembung perut, tapi aku tahu, apa hak aku untuk benci diorang

Sapa Bapuk?
Laaaa......laki gemuk Puncak Perdana yang perasaan dia cantik macam perempuan tu ke? Opsss....! silap. bukan jadi mesti budak teater U (apa benda lancutlah nama U diorang, aku tak ingat tapi memang hampeh jugak U diorang sebab, sebab penah dilabelkan pusat pengeluar pondan seMalaysia.)

Apa pe hal pun U diorang tetap dihati ku yang kurus kering macam orang kebulur sebab nak jaga badan. aku tak pasti dan tak tahu yang pastinya dia semua ni mesti nak masuk pertandingan Ratu Cantik Pondan kat Thailand tu. Fuh...! bertambah-tambahlah pusat pembiakan nanti kat negara tuuu....

Kenapa dipilih Bapuk?
Ada gunung kah bapuk ni atau lubang gua(merah + putih)......hehehe
Aku tak tahu sapa bapuk dan mengapa bapuk yang menjadi pilihan sesetengah manusia ini walaupun dah ditentukan jantina diorang ni? Ngada-ngada betulah nak tukar jantina.
Aku tak tahu kenapa dipilih bapuk, ohhhh sebab perempuan ada gunung jadi ni bapuk pun kena ada ada gunung la?

Tapi apasal bila di panggil pondan orang ni akan jawab
“I tak suka u all panggil i ni pondan....apa kelas! pondan pondan ni tak mainlah okey... i bottom bukan top okey...”

Bila aku fikir balik, masa aku berbual dengan diorang ni punyalah sopan santun mengalahkan wanita melayu terakhir..tapi bila time diorang bergaduh....Perghh..! macam budak bawah umah aku punyalah kalah masked rider bergaduh dengan ultraman, action kame dengan raksasa gogon dan hulk hogan dengan torrie wilson. Motifnya hanya kerana berebut lelaki yang gila pisang atau timun. Ya ALLAH....

6 comments:

Saya muhammad iqbal said...

astagafirullah alazim..
ape nk jadi ngan ko nie awe??
ehh silap..
bodo nye bapokk + gay..

ntuk bapok: ak sepak ko nye bola kng br tau..

gay: god made adam n eve, not adam wif steve..

$&^$&%&**(

amer zaman said...

fuiyoh..

panas tu ayat ko..
hahaha

amscreamo said...

amer,
haha...
takkan la asyik nak bertapis..

CoffeeHolic said...
This comment has been removed by the author.
AzizulHafiz said...

ape kate ko kapankan je dieorg hidup2, pas2 azan kat telinga dieorg kuat2...

gaffertape said...

azizul itu semua akan terjadi jika aku ada kuasa veto, oleh itu undilah aku untuk menrealisasikan impian anda dan sekali



p/s: undilah aku semua